Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

14.1.11

Vrijdag e-learning: zelf je boeken inleveren

Ik moet zeggen dat vooral de titel van de video mij intrigeerde: zelf je boeken inleveren bij Bibliotheek Waterweg. Ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken! Eerlijk gezegd laat ik mijn biebboeken meestal door mijn personeel inleveren. Maar soms moet je er dan toch aan geloven. Ik moet ook maar eens door de zure appel heen bijten.

Ik stelde me al voor hoe ik dat zou gaan doen. In vermomming naar de bibliotheek, zodat niemand ziet dat ik boeken leen in plaats van koop. Zodat niemand ziet dat ik ook wel eens een boek lees. En moet je dan met het openbaar vervoer? Al die ziektes die daar op de loer liggen. Ik huiverde al bij de gedachte. Nou eerst maar eens de video bekijken, misschien is het allemaal minder erg dan het lijkt.

Zelf je boeken inleveren bij Bibliotheek Waterweg from Bibliotheek Waterweg on Vimeo.


Max Dohle @ 08:59 | link |