Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

19.11.10

Vrijdag e-learning: op je vingers fluiten

Ik kan het niet en heb het altijd willen leren. Vooral omdat je zo lekker hard kunt fluiten op je vingers. Nu ik een hond thuis heb, wil ik het helemaal leren. Fluiten op je vingers. Hard!

Ik weet dat mensen op diverse manieren op hun vingers fluiten. Ik vermoed dat dat persoonlijke voorkeur is. Je kunt fluiten op vier vingers en op twee. Met één hand of met twee. En dan ook nog op bijna alle vingers. Ik heb wat filmpjes bekeken en deze vond ik nog wel de beste. Het aardige is dat de auteur via een afbeelding laat zien wat er in je mond gebeurt. En hoe je de toonhoogte van je fluitsignaal kunt beïnvloeden met je tong.Afijn, ik heb inmiddels zuurstoftekort en veel speeksel verloren. Even aan het infuus dus.

Verder surfend kwam ik deze coole gast tegen die hard kan fluiten door lucht in te zuigen langs zijn gevouwen onderlip. Wow! Dit ga ik echt niet proberen.Dan de hogeschool van de fluitkunst! Link

Max Dohle @ 08:49 | link |