Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

24.2.10

YouTube-filmpjes lokale politici trekken nauwelijks kijkers

Uit onderzoek van de BesteWebpoliticus.nl en communicatiebureau Hendrikx Van der Spek blijkt dat de YouTubefilmpjes van lokale politici weinig tot geen effect sorteren. Kiezers kijken er namelijk niet naar. De kijkersaantallen van lijsttrekker-YouTubefilmpjes zijn bedroevend laag. Uitzonderingen op de regel zijn filmpjes die door landelijke media (vaak negatief) zijn besproken.

Het hele persbericht vindt u hier en vanochtend gaven we op de radio een korte toelichting. Dat fragment kunt u downloaden (Klik op uw rechtermuis en dan op 'Doel opslaan als'):BWP%20Lokaal%20op%20Omroep%20Gelderland.mp3

Meer weten over de BesteWebpoliticus? Ga naar www.bestewebpoliticus.nl.

Karin @ 10:31 | link |