Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

29.1.10

Waar zijn de vrouwen?

Het lijkt wel alsof het online politieke spel voetballen is: voornamelijk mannen spelen mee in onze online verkiezing voor Beste lokale Webpoliticus 2010. In de berg tips (al meer dan honderd!) zijn vrouwen lastig te vinden - hebben partijen ook een glazen plafond? Toch zijn er uitzonderingen: drie voorbeelden.

Hanneke van de Gevel
Van de Gevel weet zichzelf wel te promoten. Of het nu gaat om twitter, online verkiezingen of fora: Hanneke is erbij. Op http://www.eerlijkalternatief.nl/ geeft ze bovendien haar ongezouten mening over de hedendaagse politiek.

Twitteraars
Vooral in de Twittercategorie zijn vrouwen genomineerd. Het medium lijkt te passen bij hun uitstraling: in een druk leven kun je met een tweet makkelijk en snel communiceren. Twee kandidaten voor de titel Beste Tweet 2010: Thirza Rojer en Wilma de Boer.

Ook een vrouw (of man) nomineren? Ga naar onze tippagina!

Karin @ 14:34 | link |