Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

20.1.10

Aardigheid accepteren

Bij ons vindt de training Omgaan met bluffers gretig aftrek. Maar SIRE vindt dit niet genoeg. In de nieuwe campagne leren we om te gaan met aardige mensen. Op de website kom je een complimentenmaker tegen en SIRE legt uit dat je complimenten moet accepteren. Of je ontmoet een groeter en SIRE vertelt dat je terug kan groeten. Het zal aan mij liggen, maar de prototypes op de site doen me gruwelen. Vooral van het woord 'attenterik' krijg ik de kriebels. Nee, als ik echt op een gezonde manier contact wil leggen met mensen, volg ik liever een Basistraining Communicatieve vaardigheden of Succesvol gesprekken voeren. Die trainingen zorgen namelijk niet voor dit soort situaties.

Karin @ 09:42 | link |