Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

30.11.09

Boer zoekt vrouw

4,2 miljoen mensen hebben gisteravond naar de, voor dit seizoen, laatste aflevering van Boer zoekt vrouw gekeken. Sommigen halen opgelucht adem; zijn ze weer even verlost van de boerenpraatjes op maandagochtend. Geen " Wat vind jij van die vrouw", of "Die twee passen zo goed bij elkaar!" en zeker geen gesprekken meer over hoe zwijgend Wietse afgelopen week weer was.

Tijdens de reünie bleek dat alle boeren "hun" vrouw hebben gevonden. Zelfs de kippenboer Richard, die niet gevolgd is door de camera's, heeft zijn geluk gevonden bij Monique. Monique kwam, zag en overwon de liefde van Richard. In april verwachten ze "Een eigen bamischijf". Leuke manier om je toekomstige kindje te presenteren….

Een flauw woordgrapje, dat u tijdens de training Presenteren met passie juist leert te vermijden om zo op een overtuigende manier te spreken. Gelukkig is Monique al overtuigd van haar liefde voor Richard en de baby en gaat daarom iedere avond samen met Richard én de kippen op stok.

Mocht u nog twijfelen aan uw eigen argumenten op zakelijk gebied? Neem dan contact op met een van onze Argumentatiecoaches. Zij zorgen ervoor dat u met een passende woordkeus uw verhaal afsluit. Kunt u ook met een gerust hart gaan slapen.

Denise @ 14:05 | link |