Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

28.10.09

This is it

Ik viel in een journaalitem over de film over Michael Jackson die vannacht in première is gegaan. Zo'n event waar ook de eeuwige imitatoren hun opwachting maken. Ik zou zeggen: laat die man eens met rust, maar dat terzijde.

Rappert Brainpower (wie kent hem nog?) mocht ook iets zeggen voor de camera:

"Ik was vooraf bang dat het een film was waar Michael zelf niet achter zou hebben gestaan. Maar na de film gezien te hebben, is die twijfel volledig verdwenen".

Hoe aanmatigend kun je zijn? Als een broer of zus van Jackson zoiets zou zeggen, okee, dat zou ik billijken. Maar hoe weet een onbeduidende rappert uit Nederland nou wat Michael Jackson wel of niet goed had gevonden.

Hij rapt maar wat uit zijn nek, die Brainpowert.

Johannes @ 10:58 | link |