Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

6.10.09

Grand Prix bedrijfsbladen Logeion weer van start

Vanavond naar de startvergadering voor de Grand Prix Bedrijfsbladen van Logeion. Voor de verkiezing van de beste bedrijfsbladen in 2010 zit ik ditmaal in de externe jury, waarin ik dus de externe bedrijfsbladen onder de loep mag nemen.

De afgelopen drie jaar keek ik als jurylid naar de interne bedrijfsbladen met als opdracht om vooral de digitale kwaliteiten van interne media te ontdekken. Digitale interne media zijn er natuurlijk te over, maar blijkbaar stuurt niemand ze in de voor deze Grand Prix. De afgelopen jaren mochten we daarom alleen de Rabobank feliciteren met hun fantastische interne nieuwsbrief, die dagelijks door een professionele redactie op het intranet wordt gevuld.

Willem Hendrikx @ 13:49 | link |