Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

23.9.09

Oordeelt u zelf

In de categorie 'bizarre berichten uit mijn krant': het Texas Department of Criminal Justice heeft op internet een lijst met 440 ter dood veroordeelden staan. De eerste was in 1982, de laatste vorige week. Bij ieder individu vindt u naam, nummer, ras, de misdaad waarvoor ze veroordeeld zijn en...hun laatste woorden.

Aan de ene kant: 'Yes, I am sorry for what I've done and for all of the pain and suffering that my actions have caused. Jesus is Lord. All glory to God.' Aan de andere kant: 'Hankins shot his wife (34 year old white female) one time in the head while she was sleeping, resulting in her death. The next day, Hankins shot his stepchildren (a 12 year old white male and a 10 year old white female) in the same manner, causing their deaths.'

En dat 440 keer in allerlei variaties: ook cynisme en ironie komen voor. Om het u gemakkelijk te maken heeft de organisatie zoekinstructies voor specifieke personen bovenaan de pagina geplaatst.

Karin @ 10:45 | link |