Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

3.9.09

Haat u clusterbommen?
Zit ik vanmorgen nietsvermoedend in de auto naar de radio te luisteren, hoor ik ineens een zware stem die vraagt: Houdt u van de natuur en haat u clusterbommen? Nu ben ik toevallig dol op clusterbommen en haat ik de natuur, maar goed, toch maar even verder geluisterd. Als je clusterbommenhater en natuurliefhebber bent, moet je namelijk klant worden bij de ASN Bank. Want zij haten ook clusterbommen en houden ook van de natuur. Net zoals u.

Goeie marketingtruc: je spreekt je doelgroep aan op iets waar niemand ontkennend op durft te antwoorden en verkoopt vervolgens je product. Houdt u van salarisverhoging en haat u overwerk? Kom een training volgen bij HVdS.

Argumentatief klopt het niet, maar waar?

Anoniem @ 09:37 | link |