Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

12.8.09

Ontboezeming: mijn grootste e-mailfrustratie

Beste mensen, het moet er toch even uit. Bij dezen een dringend verzoek (of laten we er 'bevel' van maken) van mijn kant:

Als u een kort mailtje stuurt naar een vriend of kennis waarin u vraagt of hij/zij nog geld over kan maken naar uw rekening (bijvoorbeeld voor dat gezellige etentje, gezamenlijke cadeau of het weekendje weg), wilt u dan alstublieft NOOIT meer puntjes zetten in uw bankrekeningnummer? Het is bij het internetbankieren namelijk vreselijk vervelend dat je het rekeningnummer dan niet in zijn geheel kunt knippen en plakken, maar stukje voor stukje moet overtikken (en dus zeker vier keer moet switchen van schermpje).

Dus niet: 90.304.34.92, maar gewoon lekker 903043492. Dat bespaart tijd. En tijd is geld, zeker in dit specifieke geval.

Dank u zeer!

Tommy Hopstaken @ 09:29 | link |