Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

28.8.09

Krukken
Sinds twee weken weet ik wat een zweepslag is: een verscheuring van spierweefsel, in dit geval in de rechter kuit. Wat voetballen met dochtertje, zonder warming-up natuurlijk: tja... Om mobiel te blijven liet ik twee elleb.kruk days normaal 1.70 bezorgen door Cordaan uitleenservice. De krukken waren voorzien van een begeleidende brief, een servicekaart en een gebruiksaanwijzing Loophulpmiddelen.
'Klanttevredenheid onderzoek is bij de Uitleenservice een continue actie.' meldt de servicekaart. Mooi! In de brief lees ik: 'In de praktijk blijkt dat in sommige situaties het lopen met een loophulpmiddel lastig en onveilig kan zijn.' En: 'Het kan ook zijn dat u meer algemene vragen hebt die te maken hebben met het voorkomen van vallen, thuis en buitenshuis.' Onveilig? Vallen? Ik ben al gehandicapt genoeg! Gelukkig kan een wijkverpleegkundige bij mij thuis komen om vragen te beantwoorden en tips en adviezen te geven.' Ik hoef slechts onderstaande strook in te vullen en op te sturen. De wijkverpleegkundige van Cordaan Thuiszorg neemt dan binnen 2 weken contact met mij op. Ja, u leest het goed: binnen 2 weken! Zouden ze het bij Cordaan soms te druk hebben met andere zaken?

Paul @ 10:58 | link |