Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

21.7.09

Zoetermeer en Naaldwijk hebben het (ook heus wel een beetje)

Gaat het nu wel of niet beter met de crisis? Die vraag hield ons gisteren al bezig, maar nu is er onomstotelijk bewijs. Vandaag zag ik een Kras-reisadvertentie in mijn krant. Kras is de organisatie die Spits en Metro vult met spotgoedkope verre reizen en Europese stedentrips.

De aanbiedingen van deze week? Een autovakantie in Zoetermeer of Naaldwijk. Het staat er echt, ja! Zoetermeer: dé vakantiebestemming volgens Kras. Je bent binnen 8 minuten in shoppingstad Den Haag (althans als de NS niet voorbij het station rijdt - net zoals vandaag). Je kunt ook relaxen in Scheveningen. Mooie argumentatie: Zoetermeer is dé vakantiebestemming, want Den Haag is zo dichtbij. Datzelfde geldt voor Naaldwijk: goede bestemming, want Delft, Den Haag en Rotterdam liggen dichtbij.

Het gaat echt heel slecht met Nederland.

Karin @ 09:41 | link |