Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

22.7.09

1 kopen, 11 gratis!
Vandaag deel 3 in onze zomerblogserie Is die crisis al voorbij? HVdS-ers beoordelen communicatieve uitingen in de media en trekken hun conclusies.

Op de achterpagina van Trouw vandaag een advertentie van Seats and Sofa’s. Naast de gebruikelijke lokkertjes 'Koop nu, zit vanavond, betaal veel later en 0% rente!' hebben ze een aanbod dat toch lichtelijk wanhopig overkomt.

Bij aankoop van een bankstel krijg je namelijk gratis (houd u vast!): een stofzuiger, een keukenweegschaal, een koffiezetapparaat, een elektrische pepermolen, een stoomstrijkijzer, een tostiapparaat, een broodrooster, een waterkoker, een elektrische citruspers, een eierkoker en een blender.

En dat alles met ‘2 minuten levertijd’. Crisis!

Anoniem @ 09:40 | link |