Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

28.5.09

Consumeren in alle kleuren van de regenboog

Albert Heijn heeft sinds kort een nieuw keurmerk: AH Puur & Eerlijk. Volgens AH staat dat voor: biologisch, ecologisch, fairtrade, duurzame vangst en scharrelvlees. Natuurlijk mag samenwerking met topmerken als het Wereldnatuurfonds, de Dierenbescherming en Max Havelaar niet ontbreken in dit duurzaamheidsoffensief.

Met nieuwe verpakkingen, een persbericht en een speciale webpagina wil de kruidenier die op de kleintjes let 'bijdragen aan de consumptie van verantwoorde producten in Nederland.’ En consumeren zullen we, in alle kleuren van de regenboog, sparend, plakkend of met korting. Allergisch voor blauw? Hekel aan groen? Geen probleem. Plak je rot aan jokers, zomerzegels, voetbalplaatjes, Eftelingzegels of koop(?!)zegels. Ben je niet zo’n plakker? Spaar je dan suf aan wedgwoodservies, Air Miles, poppen van Jungle Book, smurfen of – hoe heten die dingen – wuppies. Al voldoende spullen in huis? Dan is er gelukkig altijd nog de ouderwetsche bonuskaart die ‘gewoon’ korting geeft.

Het effect? Nederland wordt steeds blauwer. Wilt u ook communiceren met resultaat? Klik dan hier en maak uw keuze.

Sibylle @ 10:16 | link |