Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

29.4.09

Is dit door een moeder geschreven ofzo?

Afstemmen op je doelgroep is best lastig, zo blijkt maar weer uit de advertentie van PCM. Zo proberen ze krantenbezorgers, volgens mij toch vooral pubertjes, te werven met een aantal geweldige lokkertjes. Eens uitproberen op mijn 16-jarige dochter. 'Een bijbaan waar je wijzer van wordt'….Vragende blik van dochter…'gratis regenpak en gratis krant'… Dochter checkt ff haar mobiel. 'Bovendien, lekker in de buitenlucht, aan je conditie werken'….Diepe zucht van dochter en dan het dodelijke: 'Is dit door een moeder geschreven ofzo?'

Ik zou iets proberen als: Stiekem geld verdienen om te kunnen roken, blowen of drinken? Wordt krantenbezorger. Het lijkt vroeg, maar je doet het meteen na het uitgaan. Voordeel is dat niemand je ziet (je vrienden liggen al in bed) en je je dus niet hoeft te schamen. En als je ouders erachter komen zeg je gewoon: Ja hoor, ik heb stiekem een krantenwijk, nou goed?

Anoniem @ 10:48 | link |