Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

5.3.09

Wilders als slachtoffer?
Bram Moszkowicz in de bocht: de woorden van Geert Wilders zijn verdraaid! Grond voor cassatie! Zo zou het Hof bij de beslissing tot vervolging van Wilders niet alleen uitspraken van de reeds overleden Oriana Fallaci aan Wilders hebben toegeschreven, maar zou de uitspraak 'geen islamieten meer in Nederland' een verdraaiing zijn van 'geen islamieten Nederland meer in'.

Allemaal koren op de molen van Wilders: "Dit is een heel principiƫle kwestie die het belang van mijn zaak overstijgt. Mr. Moszkowicz heeft alle fouten op een rijtje gezet en deelt daarmee een mokerslag uit", aldus Wilders op de PVV-site. Let vooral ook op de ronkende mokerslag!

Wat ik me echter afvraag? Zelfs als Wilders al het slachtoffer is van meerdere zogenaamde stromannen, dan blijven er toch nog genoeg andere uitspraken van de man over die zelfs in de meest verdraaide vorm nog niets aan duidelijkheid te wensen overlaten? Als dit Wilders' en Moszkowicz' verweer moet zijn, dan geef ik Wilders weinig kans. Het OM adviseer ik ondertussen onze training Omgaan met bluffers.

Henri @ 10:05 | link |