Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

17.2.09

My genitals are –PING-… unavailable
Onze training Professioneel flirten is een ware hit. De titel verleidt velen tot een bezoekje aan onze site en vragen over de inhoud. Soms zijn de reacties wat lacherig: Flirten op de werkvloer.. kan dat wel?!

Flirten kan wat mij betreft altijd! Als je ervoor kunt zorgen dat iemand zich goed voelt over zichzelf of als je een (werk)relatie positief kunt bevestigen, waarom zou je het dan niet doen? Of bent u bang dat dat leidt tot ongemakkelijke situaties of dat uw bedoelingen verkeerd geïnterpreteerd worden? Dan hebt u altijd nog uw lichaamstaal om dat duidelijk te maken. Lichaamstaal zegt het immers allemaal bij flirten.

Dit wordt bevestigd door een filmpje dat ik tegenkwam in mijn zoektocht naar nieuw cursusmateriaal. De setting doet aan de jaren ’80 denken, de begeleidende muziek is hilarisch en de manier waarop de acteurs hun lichaamstaal inzetten, maakt het geheel helemaal af. Vraag is natuurlijk wel of dit de boodschappen zijn die je wilt uitzenden...-Ping-!
Merel de Boer

Anoniem @ 12:09 | link |