Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

23.2.09

Het gaat me wel aan het hart

Je kunt deze dagen geen krant meer openslaan of het gaat over een AAA-rating, een subprime hypotheek of een bevroren markt. Sinds het CPB vorige week slechter dan slechtere prognoses presenteerde, staat de wereld op z'n kop. En niemand die het meer begrijpt. Om in al die termenchaos nog een beetje inzicht te krijgen biedt dit mooie en duidelijke filmpje van Jonathan Jarvis uitkomst. In vijf minuten begrijpt u de hele crisis.

En dan kunt u daarna aan de slag. Ook Greenpeace lijkt namelijk in te springen op de crisis. Tijdens hun 30-jarige bestaan biedt de organisatie een workshop 'Geweldloos actievoeren' aan. En voor wie dat te radicaal is, is daar onze premier. Zijn reactie op de crisis? 'Het gaat me wel aan het hart.' Misschien dat we tegen dit soort uitspraken geweldloos actie kunnen voeren?

Karin @ 10:51 | link |