Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

9.10.08

ANWB: RU Kiddin' me?

'Een groot succes' was de filevrije dag, althans volgens de ANWB op de radio. Redenen daarvoor: u reed nu gemiddeld 61 km/u (normaal gemiddeld 54 km/u) en om half acht vanochtend stond er 40 kilometer minder file.

Even voor de ANWB: 'Succes' betekent volgens mij dat iets gelukt is. Bij een filevrije dag lijkt een goede afloop mij dan een dag waarop er geen files staan. Dat betekent dus geen: 274 kilometer om 18.22 uur, 14 kilometer file tussen Utrecht en Gouda vanwege een ongeluk, kijkersfile voor een ongeluk bij Utrecht dat op die helft zorgde voor 26 kilometer file, file om 12.00 uur 's middags voor Den Haag enz.

Toen ik via een sluipweg het traject Utrecht-Woerden aflegde - en daar ook in de file terechtkwam -, speelde de radio gelukkig net RU Kiddin' me? van Anouk. En die vraag stel ik de ANWB dan ook graag.

Karin @ 18:18 | link |