Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

12.8.08

Commercial

Communicatie gaat over lange lijnen hier in Australie (mijn vakantiebestemming dit jaar), en zeker in de outback. Op het ene moment zit je bier te drinken in Mount Isa, in de Buffs club, een verschrikkelijke toko waar je zit bij gebrek aan beter. Eigenlijk is het een grote helverlichte zaal met gekleurde tl-balken, veel tv's aan de wand en een apart gedeelte met fruitautomaten. Maar daar ging het me niet om.

Het ene moment zit je daar dus. En een paar dagen later zit je tv te kijken in Alice Springs, zo'n 1500 km verderop. Op de tv verschijnt een commercial van... de Buffs Club. Maar ook een van de tapijtwinkel in Mount Isa. En de makelaar.

Heel grappig. Alsof ik in Utrecht zit te kijken naar een reclame voor een kapper in Barcelona.

Johannes @ 15:47 | link |