Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

4.6.08

Het blijft moeilijk 2

Wanneer erken je een verlies? Als je de wedstrijd volgens de spelregels verloren hebt? Of als je zelf inziet dat er niets meer te halen valt? Hillary Clinton zal vandaag, morgen of in augustus een beslissing moeten nemen.

Het is interessant om te zien hoe het web omgaat met de resultaten van gisteren. Sommige sites vragen zich af of de strijd gestreden is. Andere sites hebben Hillary naar de reservebank verhuisd.

Nog leuker is om de verschillen te zien in speeches. Je hoeft maar enkele seconden te luisteren en te kijken en je ziet het verschil tussen een winnaar en een verliezer. De zinnen, de toon, maar vooral de inhoud. Ze hoeft het alleen maar hardop te zeggen. Maar dat blijft moeilijk.

Karin @ 14:26 | link |