Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

6.4.08HVDS Centrumloopje


Het thuisfront was bezorgd toen ik vanochtend op pad ging om ongetraind een 10 kilometer te lopen met de zaak. Ik mocht niet eerder weg voordat ik alle medische gegevens achter op het startnummer had ingevuld. We gingen de Nike Hilversum city run/ABN-Amro Business Run en nog zo wat lopen. Thuis trokken ze hun neus op voor lichamelijk oefening: zij gingen naar de kinderopera Puccini (maar wel de hele avond met mijn medaille om de nek rondlopen).


De directie had om het gezicht te redden wat jong talent: Saami, 16 jaar geplande tijd 45 minuten. Aangemeld waren verder Paul, Willem, Nadja, Jan en ik. Jan had zijn zinnen gezet op 55 minuten, dus dat leek me een mooie richttijd. Ooit, toen ik zo oud was als Jan, dat was voor de Golfoorlog, liep ik de 10k in 41 minuten. Maar nu moest ik al voor de finish lossen. Voor Nadja was het haar afscheidswedstrijd en overal zwaaien en handjes geven schiet natuurlijk niet echt op.
Afijn, onze Paul zat na 47 minuten aan de thee, Saami stelde met een tijd van 52 minuten enigszins teleur. En de rest was al even geweldig. Maar het was vals plat in het Gooise. De winnaar kwam trouwens binnen in 28.26.

Volgens de website was mijn nettotijd 54.56 Ik had nog vierhonderdste over! Tjonge wat had ik in die tijd niet allemaal voor nuttigs kunnen doen!Foto's Annelies Buurman

Max Dohle @ 19:02 | link |