Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

11.3.08

Verscheur deze brief!

Gisteren de verkiezing van het 'beste' buitenlandse boek, morgen de start van de Boekenweek: het kan momenteel niet op met de grote literaire evenementen. Maar in al dit geweld blijft de literaire sensatie van deze week helaas een beetje ondergesneeuwd: nieuw werk van Neerlands grootste schrijvers van de 20e eeuw: W.F. Hermans en Gerard Reve. Dat zijn oude dingen die nu eens niet voorbij mogen gaan. Koopt dus allen de briefwisseling tussen deze twee literaire grootmeesters, die deze week bij de Bezige Bij verscheen, onder de titel Verscheur deze brief! Ik vertel te veel. Als u nog even geduld kunt opbrengen tot morgen, krijgt u er gratis en voor niks nog een Bernlef bij ook.

Henri @ 11:09 | link |