Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

11.3.08

Met lifestyle

Wanneer ik in de auto zit (niet elke dag, hoor), let ik erg goed op mijn medeweggebruikers. Uit voorzorg, maar ook ter lering en vermaak. De opschriften op de busjes, de slogans op vrachtwagens, de reclameteksten op personenauto’s. Ik kan er niet genoeg van krijgen. De creativiteit spat er af.

Sommige opschriften zijn het memoreren waard. Vooral de combinatie Engels-Nederlands spreekt me erg aan. Wat te denken van Riool Solutions of Nederlight. Elke dag ontdek ik weer een nieuwe aanwinst van de Nederlandse taal. Wat dacht u van deze:

Jansen, de woonverfraaier met lifestyle.

Bent u ook zo’n oplettende weggebruiker en houdt u ook zo van slogans en reclameopschriften, meld dan hier uw mooiste (gruwelijkste) vondsten
info@hvds.nl

De winnaar wordt beloond met een mooie slogan.

Jeanine Reuver

Karin @ 11:00 | link |