Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

15.2.08

Vrijdag Spamdag

Spam: I saw your pic
Hello! I am tired tonight. I am nice girl that would like to chat with you. Email me at Charlotta@TheHealCare.info only, because I am using my friend's email to write this. I will show you some great pictures of me.
Dat soort berichten krijg je soms. Deze via het e-mailadres van HvdS. Charlotta kan wel een tekstschrijver gebruiken. Ze begint meteen al te zeuren dat ze moe is. Ga dan slapen! Dan volgt er iets heel ingewikkelds, ze stuurt een mail vanaf het adres van haar vriend, maar je moet haar persoonlijk antwoorden. Dat is raar! Laat dan die foto's ook maar zitten: ik val niet op blond.

Voetballen
Het kan allemaal niet op in Nederland: een weekendje Madrid als bedrijfsuitje is tegenwoordig al een karig en saai presentje. Het nieuwste van het nieuwste is een compleet voetbalstadion huren inclusief scheidsrechters, tv-opnames en spelersbus. Dat kan in Spanje. Het stadion van Real Madrid staat deze zomer te huur voor een echt potje voetbal. Kost 40.000 Spaanse euro's per dag. Daar kun je tenminste mee aankomen deze dagen. En waarom niet in Nederland? Een zomerdag bedrijfschaatsen in Thialf? Atletiek in het Olympisch Stadion? Philips tegen Siemens. Ik zie het wel voor me.

Handleiding: slapen op je werk.
Hoe kun je even dutten op het werk zonder op te vallen. Gewoon een oogsticker op je netvlies plakken en dan zzz...... Klik

Max Dohle @ 11:29 | link |