Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

1.2.08

Vrijdag Nieuwsdag

Lichamelijke oefening

Slank en fit is allemaal best aardig, als je er maar niet je stoel voor hoeft uit te komen. Daarom zit het personeel van HVDS op de hawaii-stoel. Vet verbranden terwijl we vergaderen. Dat is pas lifehacken! Was het niet Chuchill die zei: elke keer als ik last krijg van de gedachte dat ik moet bewegen, ga ik op de bank liggen wachten tot het over is?
Maar serieus, HvdS zet begin april twee A-teams neer op de Nike City Run in Hilversum. Op de 5k en op de 10k. En iedereen behalve ik, is al aan het trainen. Ik hoop dat er ijs ligt die dag, want schaatsen geef ik niet zomaar op. Dan ben ik met de 10k in 20 minuten klaar. Maar ik vrees dat ik toch ook moet gaan sjoggen, anders is 5k al te ver. Dan raak ik in de nacht de weg kwijt. Geen nood GPS mee!

Handeleiding

Dit is een truc waarmee u de show steelt op de borrel vanmiddag. Vuurballen in je hand!


Max Dohle @ 00:01 | link |