Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

29.2.08

Ongekent

Ik zat te bladeren op de regionale site van het AD. Zo blijf ik een beetje bij als het om mijn stadsie gaat. Je leest er over wethouders die snoepreisjes maken op kosten van de burger, levensgevaarlijke situatie bij de Springweggarage door beelden die dreigen te vallen of een verdachte die winden laat in de rechtszaal. Meestal nieuws ter verluchtiging dus.

En dan in de kop van een artikel een fijne spelfout: "Spoorwegmuseum ongekent populair". Dan is mijn dag toch helemaal verluchtigd. Waarom weet ik eigenlijk niet. Ik denk omdat een kop zo vet is. En omdat het toch uiteindelijk om een landelijk dagblad gaat. En omdat het artikel er al een dag staat en niemand het blijkbaar opgevallen is. De knulligheid, zeg maar.

Johannes @ 11:53 | link |