Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

16.1.08

Oprah for president

Wie heeft de macht in Amerika?

Met de winst van republikein Romney in Michigan, en de spannende strijd tussen Obama en Clinton, is er één Amerikaan die pas echt de macht heeft: Oprah. Ze heeft al een eigen website, eigen talkshow, haar eigen ‘glossy’ en haar eigen Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls in Zuid-Afrika. Nu is het tijd voor een eigen televisiezender, moet Oprah gedacht hebben.
Discovery Health, een themazender van Discovery Channel, wordt volgend jaar omgebouwd tot het Oprah Winfrey Network (OWN). Op OWN zullen 70 miljoen huishoudens programma’s kunnen bekijken die ‘mensen zullen inspireren hun leven op de best mogelijke manier te leven’. Lijkt me een prima slogan voor een presidentcampagne. Oprah for president!

Nadja @ 09:21 | link |