Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

30.11.07

Vrijdag Nieuwsdag


Under the milkwood

Under the milkwood is een theaterstuk van Dylan Thomas. Richard Burton heeft het stuk op de BBC-radio vertolkt. VW heeft een fragment gebruikt voor een tv-spotje. Mooie manier van reclame maken: combineer po√ęzie met reclame.seksistische manieren van reclame maken vindt u hier.

Handleiding
Het is Sinterklaasweer. Tijd om je schoen te zetten. Maar hoe doe je dat? Hoe trek je digitaal lootjes? Hoe maak je vervolgens een surprise? En een gedicht? Hier is een generator die je kunt downloaden. Zelf doen? Dan is hier het rijmwoordenboek. Hoe bak je pepernoten? Voor protestantse lezers: hoe maak je een mijter? En de baard? Hoe schmink je Piet zwart? En wie is sinterklaas eigenlijk? Afijn, het belangrijkste is niet stout te zijn maar braaf. Dat is lastig: hoe stout bent u eigenlijk? (NSFW, maar u bepaalt zelf uw stoutheid)

Max Dohle @ 00:48 | link |