Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

21.9.07

Vrijdag Nieuwsdag

Opnieuw een video over 'blonde' vrouwen, hoewel deze niet vrouw niet echt blond is. De bekendste tv-presentatrices van de VS discussiëren over godsdienst. Whoopi wil van een van hen weten of de wereld rond of plat is. Ze heeft geen idee.
Sterren stralen overal. Ik hoorde laatst iemand zeggen over de tv-sterren in Nederland dat de tv democratisch is geworden: iedereen kan immers een ster worden. Ook al weet je niet dat de wereld een kubus is.Wit of Rood?
Onze Taal wil het Witte Boekje evalueren en roept taalliefhebbers op een enquête in te vullen over spelling. Het publiek dat ze bereiken zal voornamelijk voor wit kiezen, dat laat zich raden. Wie geeft tegengas of is het tegegas? Je had toch ook de Tegepartij. Ik heb het niet zo op twee spellingen. Gewoon één officiële spelling en privé doet iedereen dan verder wat hij wil. Dat is het beste en de dagelijkse praktijk.


Handleiding: kaften
Vroeger konden we het allemaal. Nu allang niet meer. Boeken kaften. Hier is de online handleiding! Je hebt een papieren draagtas o.i.d. nodig!

Max Dohle @ 14:03 | link |