Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

30.8.07

Vrijdag Nieuwsdag

Kaartlezen

Internetnieuws in Nederland was Mabel die in het huis van haar schoonmoeder de Engelstalige wikipagina 'Mabel' stiekem naar haar hand zette. Ze schrapte het woord 'false'. Nomen est omen: Mabel Wisse!
De internetsensatie deze week was Miss Teen South Carolina die een opmerkelijk antwoord geeft op de vraag waarom één op de vijf Amerikanen hun land niet kunnen aanwijzen op een kaart. Haar antwoord: "dat komt omdat ze geen kaart hebben." Ik vind het een geweldig slim en humoristisch antwoord. Maar de meeste bloggers vonden het een erg blond antwoord. Ik moet zeggen dat de onsamenhangende onzin die ze daarna uitkraamt wel doet vermoeden dat ze blond is. De miss is er weer eens ingetrapt. De vraag blijft waarom je dat soort vragen stelt aan iemand die zojuist een beautycontest heeft gewonnen. Om ze voor aap te zetten natuurlijk. There's no vermaak like leedvermaak.
Handleiding
Zelfs Italianen in de VS weten niet meer hoe je spaghetti moet eten. Maria Volpi legt het nog maar eens geduldig uit, hoewel ze ook de etiquette in de gaten houdt: geen ellebogen op tafel, niet slurpen.

Max Dohle @ 10:02 | link |