Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

31.7.07

Parkeren tegen de muur?

Googe Earth is enorm populair. De hele wereld gaat via satellietbeelden op zoek naar de leukste hotspots. En ik moet zeggen dat ik er zelf ook wel eens gebruik van maak. Zo kun je vrij goed zien of het vakantieoord aan zee, dat je op het oog hebt, ook echt aan zee ligt en niet kilometers van het strand is verwijderd. Maar Google Earth is ook een speeltuin voor mensen die de satellietwereld afstruinen naar merkwaardige beelden, zo blijkt uit een bericht op Webwereld.

Het Amerikaanse tijdschrift PC World heeft een lijst gepubliceerd met de meest opmerkelijke beelden in Google Earth. En wat blijkt? Een van de meest vreemde beelden komt uit Den Haag, waar een auto tegen de muur lijkt geparkeerd. Verder beelden van graancirkels, merkwaardig gekleurde meren en een kudde olifanten. Erg leuk om te bekijken ten tijde van komkommertijd. En mocht u zich echt vervelen deze zomer, ga dan zelfs eens op zoek naar rariteiten op Google Earth.

Marleen @ 09:19 | link |