Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

8.6.07

Vrijdag Nieuwsdag

Ik heb acht dagen zonder internet, krant en tv geleefd. Wist niet dat dat nog kon. Thuis staan er honderden nieuwsberichten op bloglines. Je stelt vast dat je niks gemist hebt.

Creepy kid

Internationaal nieuws op de blogs deze week is de Japanse kind-Robot die toch wel erg menselijk trekken heeft. Dit namaakkind heeft zelfs de fysieke vaardigheden van een kind van twee. Hij reageert op lichamelijk prikkels en kan met een klein beetje hulp gaan staan. Je krijgt er de kriebels van. Afijn, kijkt u zelf.Handleiding: colaatje koud maken
In drie dagen is er genoeg geld in de vloekenpot voor een borrel. Maar het bier en de cola staan weer eens niet in de koelkast, omdat daar de taart stond voor de verjaardag van je collega. Hoe maak je nu een blikje bier of cola in twee minuten koud? Heel eenvoudig. IJs en zout.

Max Dohle @ 11:35 | link |