Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

27.4.07

Vrijdag Nieuwsdag

Bel eens de helpdesk

Je belt een helpdesk met een vraag. Bijna iedereen heeft er ervaring mee. Soms gaat het goed, maar je herinnert je maar al te vaak de zinloosheid van zo'n gesprek. Een CO van een helpdesk voor HP heeft een 'video' van zo'n zinloos gesprek op Youtube gezet, voorzien van commentaar vanuit de klant. Uiterst vermakelijk.

Deze 'video' is door de helpdesk van HP zelf op youtube geplaatst!
Grapje: Omdat u een lang weekend of zelfs korte vakantie hebt, hebt u tijd om over dit grapje uw hersens te breken. Op het briefje staat ongeveer: schat ik heb het floppy dat je hard nodig hebt gevonden.

De handleiding
We gaan servetten vouwen. U verbaast zich natuurlijk elke keer weer in een restaurant hoe de obers het voor elkaar krijgen de servetten op een originele manier te vouwen. Volgend keer laat u de ober zien dat het nog origineler kan. Wel eerst oefenen! Dan kan met deze handleiding.

Ik wens u een prettige Koninginnedag, Koniginnedag, Kauniginnedag, Koningninnedag of Keuniginnendag. U mag aanstrepen wat van toepassing is op uw streek, stand of stad.

Max Dohle @ 10:54 | link |