Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

10.4.07

Homovriendelijk appartementen met betaalde parkeergelegenheid en familiekamers
Wij verheugen ons op een lang weekeinde Berlijn, binnenkort. Tot mijn schande moet ik bekennen er nog nooit geweest te zijn, maar daar gaat spoedig wat aan veranderen dus. Der Untergang maakte ons nieuwsgierig.
Zoekend naar een geschikte locatie om aldaar te verblijven, ontdekten we www.chambers.nl, een site waar je on line hotelkamers en appartementen kunt boeken in steden 'all over the world'. Wij vonden iets in de Grunewaldstrasse (http://www.channels.nl/64311b-nl.html). Of het echt helemaal top is, weet ik nog niet: de interieurfotootjes ogen in ieder geval aardig en de prijzen zijn ook acceptabel.

Van elk appartement is een uitvoerige beschrijving en helemaal onderaan vind je de faciliteiten van het complex als geheel: 'Algemeen: Betaalde parkeergelegenheid, Rookvrije kamers, Familiekamers, Lift, Verwarming, Homovriendelijk' lezen we. Dat riep wel enige vragen op: Rookvrije kamers? Geldt er een rookverbod in die appartementen op last van de brandweer of gaat de Duitse anti-tabakswetgeveing al veel verder dan wij wisten? En wat zijn familiekamers en is die faciliteit er ook voor dat 'appartement voor één persoon'? Waar we echter helemaal niet uitkwamen was de kwalificatie 'homovriendelijk'… Een homovriendelijke appartement?? Zal wel iets typisch Berlijns zijn!

Paul @ 15:31 | link |