Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

30.3.07

Vrijdag Nieuwsdag

Bizznieuws: rokers zijn 8 tot 11 dagen vaker ziek per jaar dan niet-rokers en dat getal is ook nog eens gecorrigeerd voor banen met een hoog risico. Wordt het niet eens tijd dat niet-rokers een week extra vakantie krijgen per jaar? Kunnen we eens heerlijk gaan comazuipen. In Duitsland, waar het is uitgevonden heet die tak van sport Kampftrinken. Er is gisteren een jongen aan overleden. 34 Tequila's en nog zo wat. Lig je vier weken in een coma. Nee, niet in Como, in coma. Ik weet niet of hij ook rookte. Kun je ook comaroken? Buitenwesten van het roken. Of is het Buiten-Westen? Ik weet dat nooit. Maar Alemere weet het wel: de gemeente gaat de koppeltekens uit de naamborden halen. Almere Buiten Westen wordt het dan. Klopt wel ongeveer, want mijn spellingscontrole zegt bij Almere altijd 'kalmeren'. Hoe dan ook, de operatie kost duizenden euri, terwijl er geen Groene regels zijn voor die streepjes in plaatsnamen.

Gemeenten weten van gekkigheid niet meer wat ze doen. Zoetermeer heeft voor maar liefst € 17.000 een virtueel stadhuis laten bouwen op Second Life. Second life is een website voor depressieve geeks die net als psychoten de echte en virtuele wereld niet meer uit elkaar kunnen houden. Je verkeert op Second Life in een volledig virtuele wereld, achterna gezeten door Avatars. Zoetermeer is de weg kwijt. Geldverspilling aan een site waar velen staan ingeschreven, maar nooit iemand komt.

Afijn, u wacht op de handleiding! Vandaag: hoe speel je Rachmaninov als je kleine handen hebt? Plezier!


Max Dohle @ 04:30 | link |