Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

23.2.07

Vrijdag Nieuwsdag

Jankema

Er komen weer verkiezingen aan dus Jan en alleman doen weer verwoede pogingen om virale campagnes te maken. Groen links doet Lieve Femke Vraag het Groen links. "Hallo, ik ben Femke Halsema en ik probeer een antwoord te geven op al je vragen." Helemaal mijn type, dus ik geef toe aan mijn eerste impuls en tik "neuken?". Haalt ze er haar grote broer bij! Jan Marijnissen is gelukkig voor alles in. Hij stuurt nu alle oude contacten een e-mail om te zeggen dat hij van je houdt. Deze link kun je gebruiken om iemand te verblijden.

Gisteren is het nieuwe kabinet be√ędigd. Jan was te links, Femke zit liever langs de zijlijn te punniken. Ik weet wel wat ik niet stem.

Handleiding: kledingvoorschriften

Ja, daar zat u op de wachten. Deze site is niet diep maar breeeeeeeeed. Hoe moet je een kimono aantrekken, omdoen? Vastmaken? Ingewikkeld.
En als u zich volgende week gaat vervelen zo in uw eentje op kantoor - alle collega's in Zwitserland - dan geeft deze webstek fashion for nerds nog wel wat amusante kledingadviezen. Nooit sokken in sandalen!

Max Dohle @ 08:32 | link |