Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

16.2.07


Vrijdag Nieuwsdag

Allo Allo

Please call Stella. Ask her to bring these things with her from the store: Six spoons of fresh snow peas, five thick slabs of blue cheese, and maybe a snack for her brother Bob. We also need a small plastic snake and a big toy frog for the kids. She can scoop these things into three red bags, and we will go meet her Wednesday at the train station.

Deze site wilde ik graag onder uw aandacht brengen, omdat het veel luistergenot betekent. De tekst hierboven wordt voorgelezen door mannen en vrouwen uit tientallen verschillende landen. Ze lezen allen de Engelse tekst en daardoor hoor je het accent zo goed.

Ei kijk! Ik kan nu ook filmpjes van de jijbuis op ons log plaatsen. Cool:

Handleiding
Kent u dat? Heb je net bij fitnesscentrum De Spartaan een pot met testosteron gekocht, krijg je het deksel niet open! Nee, maar het leuke van dit filmpje is het publiek dat het allemaal als een nieuwe stap ervaart naar het levensgeluk. Jaren hebben ze gezwoegd met potjes, altijd moest manlief eraan te pas komen, die dan weer zei dat vrouwen zwak, ziek en misselijk waren. Hier is de oplossing: een elastiekje.


Max Dohle @ 04:31 | link |