Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

20.2.07

Contact

Ook zo'n moeite met het leggen van contact? Tijdens carnaval heeft niemand er kennelijk problemen mee. Ik heb eens ergens gelezen dat je twee keer oogcontact moet maken (niet staren natuurlijk) en bij de derde keer komt die ander gegarandeerd op je af. Succes verzekerd. Dat geldt voor de dapperen onder ons, maar ben je een beetje verlegen dan is het niet eenvoudig. Is het al lastig om contact te maken met een vreemde, probeer het eens met een bedrijf! Neem nou publieks- en klantgerichte bedrijven zoals Nuon, Tele2 en TNT. Die bestaan toch door de contacten met de klant. Maar dat zien zij toch anders. Met moeite krijg je een telefoonnummer. En als je belt moet je fors betalen, want meteen opnemen zit er niet in. Of ze geven helemaal geen contactadres. Of je moet maar schrijven. Je zou bijna denken dat ze contactgestoord zijn. Tip aan deze bedrijven. Twee keer bellen en bij de derde keer contact. Succes verzekerd.

jreuver @ 09:28 | link |