Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

14.12.06

Vrijdag Nieuwsdag


Webpoliticus

Vanavond is het dan zover, we gaan de prijzen uitreiken voor de beste webpoliticus. U bent welkom in Café 't Lusthof in de Van Baerlestraat in Amsterdam. De uitreiking begint om 20.00 uur. Ik was vooral betrokken bij de keuze van de beste weblogger.
In de jury zaten verder Lousewies van der Laan, Willem Hendrikx en Raymond Noë (Onze Taal). Lezers van Spits! weten inmiddels al dat we Boris van der Ham gaan uitroepen tot de beste webpoliticus.

Deze week stond natuurlijk in het teken van de motie van afkeuring van het beleid van Verdonk. Voor ons ook van belang omdat we regelmatig voor de IND werken. We werken dus nu niet meer voor Rita, maar voor Ernst. Niet dat dat voor ons iets uitmaakt, maar toch.


De feestdagen komen eraan dus zijn we toe aan een feestelijke handleiding: hoe maak je glazen van ijs? Het is heel simpel, je hebt wat papieren bekertjes nodig, water natuurliojk en een vriesvak. Maar daarna kun je de sterke drank zonder ijsblokjes uitschenken. De handleiding vind je hier!. Proost!

Nog eentje: hoe los je de kubus van Rubik op met je voeten. Michael Gondry doet het voor.

Max Dohle @ 16:46 | link |