Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

3.11.06

Vrijdag Nieuwsdag

Webpoliticus

Het grote nieuws deze week komt van HvdS zelf. Afgelopen woensdag zijn we gestart met de landelijke verkiezing van de beste webpoliticus van 2006. Dat is de internetverkiezing van de politicus die zich het best presenteert op internet. De website heet www.bestewebpoliticus.nl. Iedere bezoeker kan zijn stem uitbrengen in drie categorie├źn: beste, rattigste en slechtste webpoliticus. Er is een longlist gemaakt in samenwerking met de partijen zelf. U kunt tot 15 november politici nomineren. Op de verkiezingsdag kunt u uit de shortlist echt gaan stemmen.Weblog
Aan de website hebben we ook een weblog gekoppeld. daar kunt u mij en mijn collega's de komende tijd vaak terugvinden met politiek nieuws in de marge. Het weblog vindt u hier. Kom dus stemmen en kom ons web een maand daar lezen!

Max Dohle @ 04:29 | link |