Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

17.11.06

Vrijdag Nieuwsdag

Lezen in de vrije tijd

Ik lees vooral het internet, de krant af en toe een boek. Vroeger was ik verslaafd aan de literatureluur. Wat lezen Nederlanders in hun vrije tijd? De Taalunie liet het onderzoeken en vandaag is Taalpeil verschenen. Het is een krant met de belangrijkste resultaten van het onderzoek. HvdS werkte er aan mee. U kunt de krant bestellen maar ook dowloaden van de site van de Taalunie. Maar natuurlijk ook gewoon via deze link. de krant ziet er prachtig uit.

Uiteraard staat deze week weer in het teken van de verkiezingen. Op ons weblog bij de verkiezing van de beste webpoliticus kunt u berichten lezen over de virale campagnes van de partijen en over inetractieve verkiezingssites.

Lopen
Op de How to Wiki vond ik een aantal handleidingen over lopen. Bijvoorbeeld hoe je als model over de catwalk moet lopen - vooral de houding van het hoofd op het keerpunt is knap lastig - hoe je door een deur moet gaan en last but not least hoe je 's nachts veilig over straat kunt gaan. Nog niet makkelijk allemaal. Ik ga dit weekend oefenen. Zou het raar staan als je de catwalk in het bos oefent?

Max Dohle @ 10:51 | link |