Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

23.11.06

Gehaald!

We hebben het gehaald. De verkiezingen zijn geweest, het puin ruimen of het nagenieten kan beginnen. Wat me opviel in de uitslagspeeches van de fractievoorzitters was dat ze heel netjes waren. Ze bedankten zeer nadrukkelijk iedereen die zich in de afgelopen tijd zo belangeloos heeft ingezet voor de partij. En de felicitaties waren niet van de lucht. Een heel andere toon dan die van de laatste weken. Ook opvallend: geen enkele fractievoorzitter weet het verlies aan zichzelf of de partij. Wel aan onbekendheid bij het grote publiek, of het titanengevecht tussen Bos en Balkenende.

Nu maar eens kijken of de echt grote winnaars - Marijnissen en Wilders - ook het pluche gaan bezetten. Op ikformeer.nl kun je zelf spelen met de mogelijke coalities.

Johannes @ 16:11 | link |