Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

27.10.06

Vrijdag Nieuwsdag

Polleke

We gaan als beloofd een poll wagen aan de verkiezingen. Wie is de beste webpolitica van Nederland? Je moet natuurlijk wel eerst even rondneuzen op alle blogs, persoonlijke sites, youtubefilmpjes, hyves, internetcolumns. Nou ja, blind stemmen mag ook best!Dit is nog maar een voorproefje, want we gaan ons serieus bezighouden met de webpoliticus. Wie is de beste webpoliticus van Nederland? U kunt nomineren in diverse categorie├źn. Maandag gaan we online.

Kai, Kai, Kai
Nog niet zolang geleden kwam Kai van de Linden ons vertellen hoe je campagne moest voeren. Hij had de kunst afgekeken in de VS. Kai had geen succes in Nederland. Eerst vertrok Fortuyn uit de Leefbaren en toen hij Rita's campagne voor het lijsttrekkerschap op zich nam verloor Rita de strijd. Ze hadden zich veel te veel gericht op de VVD-stemmers en niet op de leden van de VVD die het oordeel moesten geven.

Hoe doen ze het eigenlijk in de VS?

Wrong Kind


Kansloos zou hij zijn in Nederland. Zien we u maandag op de beste webpoliticus?

Max Dohle @ 21:45 | link |