Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

15.9.06

Vrijdag nieuwsdag

Puffen met een riedeltje

Het belangrijkste internetnieuws deze week was natuurlijk het feit dat Google Earth nu heel Nederland in kaart heeft gebracht (op enkele militaire complezen na). Haarscherpe foto's! Dat laatse valt een beetje tegen. Een dakkapel kun je niet zien. Maar nu kan ik u ons kantoor vanuit de lucht laten zien. Het kantoor dat trouwens vlakbij Bie's redactielokaal is. Ik zit op de zolderkamer, net als Pluk.


Wat nog leuker is, is dat ik u kan laten zien waar ik nu zit: in het hoge noorden in Kruisweg in Groningen uitkijkend over dat groene veld met achter me het wad. Ik ben een midweek wadschaatsen.

Wilt u zelf spelen met de satelietbeelden luchtfoto's van Google? Dan moet u eerst dit programma downloaden.

Handleiding

Captain: Are you ready kids?
Kids: Aye-aye Captain.
Captain: I can't hear you...
Kids: Aye-Aye Captain!!

Het wemelt bij HvdS van de kleine kinderen en collega M. gaat vandaag met zwangerschapsverlof. Moderne ouders moeten zeker wel SpongeBob kunnen tekenen. Hij is vrij vierkant dus dat moet lukken. Hier is de handleiding. En voor M.: puffen met een riedeltje! Hou je taai meid!

Max Dohle @ 21:56 | link |