Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

19.7.06

Steppen en golfen

Precies een week geleden was het weer zover. Tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje van Hendrikx Van der Spek. We begonnen de dag sportief met een steptocht door de Soester bossen en langs de Soester duinen.


Na een aangename lunch bij het Hilton in Soestduinen werden we ontvangen door een golfprofessional voor een heuse golfclinic. Nadat we allemaal hadden geoefend op onze afslag, mochten we de echte baan op om onze chipping- en puttingtechniek te oefenen. Mochten deze begrippen u doen duizelen, het betekent niets meer dan de bal zo dicht mogelijk bij of liever nog in het gaatje – de hole – krijgen, waarbij je de bal vanaf verschillende oppervlakten slaat; van hoog gras tot strak gemaaid gras (de green). Chippen doe je als de bal nog niet op de green ligt, putten zodra de bal in de buurt van het gaatje komt. U ziet, we hebben er ook nog wat van geleerd…

Na de clinic mochten we nog even ‘de baan op’ om een onderling wedstrijdje over één hole uit te vechten.

Na deze ontspannende inspanning was het wederom tijd voor een hapje en drankje. Het einde van een geslaagde dag. Dit typende ben ik overigens blij dat we ons bedrijfsuitje vorige week hadden en niet vandaag. Steppen en golfen tijdens een echte hittegolf zorgt misschien voor iets te veel slachtoffers en we willen u natuurlijk graag van dienst kunnen blijven!

Marleen @ 14:58 | link |