Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

28.6.06

Hou het WK leuk: speel Evert-bingo!

Hoe houdt u het WK nog leuk, nu het Nederlands elftal niet meer meedoet? Een idee: speelt allen Evert-bingo.

Dit WK is naar het schijnt het allerlaatste WK waarop Evert ten Napel zijn onnavolgbare en vooral onmiskenbare Evert-commentaar zal geven, in de trant van Een beste poeier, Een puike partij en Goeie genade, daar komen ze weer!

Menno Pot en Bastiaan Vercouteren ontwikkelden in navolging van de bullshit-bingo en het schaats-bingospel, de Evert-bingo. Daarmee kijkt u naar de wedstrijd, maar wacht u bovenal vol spanning op het volgende Evertisme dat op u wordt afgevuurd: weer een kruisje op uw bingokaart. Spoed u dus naar de bingokaarten. Want hoe saai de wedstrijd ook moge zijn, met Evert-bingo wordt uw avond alsnog gegarandeerd gezellig.

Henri @ 11:47 | link |