Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

3.1.06

Het kan nog!

Allereerst uiteraard de beste wensen voor 2006! En daar wil ik het nu net over hebben. Stel, u bent weer terug op kantoor na een welverdiende vakantie en u ziet een stapeltje kerstkaarten liggen van relaties. Relaties die u geen kaartje hebt gestuurd. Nu kunt u de makkelijke weg kiezen en een e-mail of e-card sturen. U kunt ook de moeite nemen om alsnog een persoonlijke 'papieren' nieuwjaarsgroet te sturen. Keuzes, keuzes...

Maar waarom niet gewoon de makkelijke weg kiezen, en toch een echte persoonlijke kaart sturen? Er zijn inmiddels diverse websites waar u vanachter uw pc toch een 'echte' kaart kunt sturen. Een voorbeeld daarvan is Kaartje posten. Na gratis registratie kunt u kiezen uit talloze voorbedrukte kaarten, waarop u uw eigen tekst in verschillende lettertypes kunt laten drukken.

Vindt u dat toch iets te makkelijk of onpersoonlijk, dan kunt u uw eigen foto toevoegen en die als ansichtkaart laten versturen. Wederom met uw eigen persoonlijke tekst. Kaartje posten doet de rest. Voor slechts 1 euro inclusief postzegel wordt uw kaart netjes bij de ontvanger bezorgd. Geen geld toch om alsnog op een leuke manier indruk te maken met uw nieuwjaarsgroet?

Marleen @ 13:32 | link |