Hendrikx Van der Spek

Bureau voor bedrijfscommunicatie

Weblog

21.12.05

Humor

Het is een beetje vreemd om op deze plek een cursus aan te bevelen die niet in ons eigen assortiment zit, maar de spoedcursus Humor verdient uw aandacht.

Rob Urgert (cabaretier en schrijver voor Dit was het nieuws) en Bastiaan Geleijnse (Fokke en Sukke) vertellen in zo'n drie kwartier over de beginselen van humor. Er komen veel hilarische voorbeelden voorbij in hun Powerpoint-presentatie en de toeschouwers kunnen de theorie van de avond via SMS in praktijk brengen.

Ik heb de heren aan het werk gezien op het Deltion Cabaretfestival in Zwolle en ik had aan het einde van hun optreden flink last van mijn kaakspieren, zo erg heb ik gelachen. De spoedcursus is echt een aanrader, bijvoorbeeld als luchtige noot tijdens een conferentie of als onderdeel van een bedrijfsfeest.

Manon @ 14:30 | link |